browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Winteranimal 2021 geannuleerd

Posted by on 26 september 2020

Bron: Facebook

De WinterAnimal 2021 gaat vanwege de Covid-19 niet door
Het coronavirus (COVID-19) houdt iedereen bezig. De uitbraak van corona zorgt voor grote onzekerheid over de volksgezondheid.
Iedere dag maakt het RIVM bekend bij hoeveel mensen er in Nederland het Coronavirus is vastgesteld. 24 september 2020 waren er op Texel 14 besmettingen, twee weken eerder waren het er twee.
De mentaliteit van de Eilandschutters is er een van “Yes we can”! Je moet tegen ons ook nooit zeggen waarom iets niet kan maar wat moet er gebeuren om het wel te laten slagen…..
Met die insteek zijn we begonnen aan de voorbereidingen van de Winteranimal 2021. Er werden Corona plannen geschreven, aanvullende maatregelen bedacht etc. ect.
Helaas hebben we het niet alleen voor het zeggen en de richtlijnen van de Gemeente en de veiligheidsregio, ondersteund door de GGD, zijn kraakhelder.
De WinterAnimal 2021 door laten gaan is tegen beter weten in, we hebben niet de mankracht en de financiën om dit planmatig voor elkaar te krijgen. Daarnaast riskeren we nog forse boete al het fout gaat.
Waarde leden:
Laten we er van uit gaan dat 2022 weer een traditionele WinterAnimal kan worden georganiseerd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen