browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bericht Dutch Bowhunting Clan

Posted by on 12 augustus 2023

Ingezonden bericht:

Beste 3D-Doorwerth schutters,

Voor onze 3D-Doorwerth is helaas definitief het doek gevallen; Geldersch Landschap houd vast aan hun standpunt. Dat respecteren wij met een traan in het gezicht maar danken hartelijk voor de mooie jaren die achter ons liggen.

Intussen zitten wij niet stil en zijn aan de slag om hopelijk in de herfst van 2024 opnieuw een fraaie 3D te realiseren.

Daarnaast zijn wij benaderd door Dorus van Heugten en de KHSN om onze steun te verlenen aan het NK-3D 2023. Dat vindt plaats bij Lierop op 30 september en 1 oktober a.s. en wij gaan daar een van de parcoursen en de gehele catering verzorgen. Ook de aanmeldprocedure hebben wij deze keer in handen genomen en opent morgen, zondag 13 augustus om 12.00 uur. De aanmeld-link staat op Boogwereld.

Wij hopen jullie allen bij dat NK te mogen begroeten en zien er alvast naar uit om jullie volgend jaar weer te ontvangen bij een nieuwe Clan-3D.

Tot binnenkort, hartelijke groet namens alle Clanschutters!

Comments are closed.

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen