browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Martin Revelation

Posted by on 29 november 2012

Dit is een takedown (latten zijn demontabel) 64″ jachtboog met camo print. Het middenstuk is wat langer als bij veel andere bogen waardoor hij wat rustiger in de hand ligt. Door zijn lengte, 64 inch, blijft hij met een treklengte van ruim 30″ erg soepel zonder te stekken. Ook is de boog extreem snel, waardoor bijv. het schatten van afstanden bij 3d wedstrijden iets minder belangrijk wordt.

Op de site van Martin archery staat dat de boog extreme fast, smooth and accurate is. Deze verwachting word geheel waar gemaakt. Voor meer info Klik Hier

Het was niet zo eenvoudig om aan deze boog te komen om dat er vorigjaar in Nederland geen importeur was, ( nu wel , van Buggenum sports). Zo moest ik de boog via een belgische importeur bestellen (van Vrecom te Ninove). Het is ook mogelijk om via een amerikaanse webwinkel de boog te bestellen.

Na een jaartje Martin eigenaar te zijn vind ik het een zeer fijne, makkelijk te schieten boog. Ik overweeg zelfs om ook nog een Martin Hunter aan te schaffen.

Legolas.

Comments are closed.

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen