browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

3D Challenge Double 50

Posted by on 5 februari 2013

In 2013 organiseert Archerycentre.com, zoals ieder jaar, weer enkele “3D Challenge” toernooien.

(info over deze wedstrijden is ook te vinden op www.3dchallenge.nl)

Buiten de al bekende 3D Challenge Mierlo en de Urban 3D Challenge in Eindhoven wordt de lijst dit jaar uitgebreid met de 3D Challenge Double 50 in het voormalig “Land van Ooit” in Drunen.

“Zie voor bovenstaande wedstrijden de wedstrijd kalender!” (Jan Wout)

 

 

 

 

 

“3D CHALLENGE DOUBLE 50”
Datum: Weekend 6 & 7 April

Waar: Land van Ooit
Kasteellaan, Nieuwkuijk (Drunen)

Beide dagen:
Melden vanaf 8.15 uur

Verzamelen om 9.00 uur

Schietbegin om (±) 9.30 uur

Inschrijfgeld:     Volwassenen   € 12,-  (dag)        of           € 19,-  (weekend)
Junioren              € 8,-    (dag)        of           € 11,-  (weekend)
Aspiranten         Gratis

Aanmelden via www.3dchallenge.nl  (dan “Wedstrijden 2013” klikken …… Hier vind je meer info en een link naar de aanmeldpagina)
De 3D Challenge Double-50 wordt georganiseerd in een samenwerkingsverband tussen Archerycentre.com, Bowhuntingteam Unicorn en Team Warthog.

Deze nieuwe wedstrijd in de 3D Challenge tour bestaat uit 50 Hunterdoelen per dag en er worden alleen maar doelen van het merk Rinehart gebruikt, waarvan enkele uniek in Europa.

Het toernooi bestaat uit twee 1-daagse wedstrijden, waarbij de prijzen bestaan uit een Archerycentre.com waardebon voor de winnaar van iedere klasse. De verdere prijzen bestaan uit handboog gerelateerde producten, die verloot worden onder alle betalende deelnemers die bij de prijsuitreiking aan het einde van de dag aanwezig zijn.

Schut(s)ters die 2 dagen willen deelnemen maken alleen de eerste dag (ze hebben tenslotte al voorkennis op de 2e dag) kans op het winnen van de 1e prijs.
Hebben ze echter de eerste dag geen prijs (waardebon of loterij) gewonnen, dan nemen ze de 2e dag automatisch weer deel aan de loterij.
De kans op het winnen van een prijs is dus beduidend hoger als men voor het gehele weekend aanmeld.

 

De vereniging met de meeste betalende aanmeldingen wint een Rinehart 3D-doel !!!!!!!
De firma Rinehart Targets heeft toegezegd twee 3D-doelen te sponsoren.

Beide dagen zal er een Rinehart doel worden uitgereikt aan de vereniging die die dag deelneemt met de meeste betalende (geregistreerde) leden (lidmaatschap dient aangetoond te worden). Een vereniging kan deze prijs maar 1 keer winnen. Ook hier geldt dus, dat men een beduidend grotere kans heeft om deze prijs te winnen als men voor het gehele weekend aanmeld.

Er kan niet op het terrein overnacht worden, maar er zijn in de directe omgeving genoeg campings en hotels.
Op de Double 50 pagina van de 3D Challenge website staat een link naar de dichtstbijzijnde (zeer betaalbare) camping.

 

Sponsors “3D Challenge Double 50”
Wij zijn de div. sponsors erkentelijk voor hun gulle bijdrage aan de prijzenpot van de 3D Challenge Double 50 (we wachten nog op antwoord van enkele andere bedrijven en kunnen hopelijk de prijzenpot nog wat verder uitbreiden)

–          ArcheryCentre.comVoor al uw Handboogsportartikelen (mede-organisator en sponsor waardebonnen).

–          Rinehart Targets – producent van “The Best 3D Targets in the World” (stelt twee 3d-doelen beschikbaar, voor de verenigingen die per dag met het meest betalende leden deelnemen).

–          Carbon Express Arrows – producent van topkwaliteit carbon pijlen (stelt 4 dz. pijlen en diverse shirts, caps en accessoires ter beschikking).

–          Bearpaw Products – Producent en Distributeur van hoogwaardige producten voor de traditionele handboogschutter (stelt een flinke hoeveelheid traditionele producten ter beschikking).

–          Woosh Archery – Producent van hoogwaardige handboogpezen voor Compound- en Recurvebogen. (stelt per dag een Compoundset, 2 recurvepezen en enkele binostraps en slings (nieuwe
Woosh-producten) ter beschikking.

–          Aurora Archery – Producent van de alom bekende Boogtassen, Pijltassen, Rugzakken etc. etc. (stelt 5 Fieldquivers ter beschikking)

–          DS Archery – Producent van de beste handbooglijm (stelt een aantal lijmsets ter beschikking)

Comments are closed.

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen