browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uitslagen en foto’s NK-3D 2013

Posted by on 23 september 2013

Alweer maandag en na een onwennige werkdag baal ik ervan dat het NK 3D weekend alweer voorbij is. Wat heb ik genoten! De NK 3D was erg goed georganiseerd en de doelen waren prachtig en uitdagend neergezet.
De eerste dag had ik de hunter ronde en had deze best goed geschoten. Mijn vrouw belde me ‘s avonds laat en vertelde me dat de tussenstand al bekend was. Zodoende wist ik dat er voor de tweede dag nog veel mogelijk was. Na de eerste dag stond ik op een 4de gedeelde plaats (BBR) met maar weinig verschil in punten.  De tweede dag begonnen we aan de drie pijlen ronde en we bleven maar gelijk opgaan in punten. De sfeer in ons groepje was erg goed en toch was het best spannend. Dit ging zo door tot op bijna het einde. Op het laatst begon ik toch wel last van vermoeidheid te krijgen en ja hoor, ik schoot niet meer nauwkeurig en werd een beetje slordig. Al met al werd ik derde. (dolblij mee!) Hans van Hout werd tweede en Jan Spaans eerste. Vooral Jan begon op het laatst uit te lopen.
Dat we de hele tijd gelijk op gingen vond ik erg leuk. Mooier kan een wedstrijd niet zijn.
Jan en Hans, alsnog van harte gefeliciteerd!
Natuurlijk ook de felicitaties aan alle medaille winnaars! En… bedankt organisatie!!!

Jan Wout de Geus

Hieronder  de link naar de uitslagen:

http://www.handboogsport.nl/nieuws/11/wedstrijden/nk3d-2013/

De eerste foto’s van de NK 3D staan inmiddels op www.pixelsfirst.nl. Deze foto’s zijn gemaakt door N.J v.d. Bersselaar en Peter van Deutekom.

http://www.pixelsfirst.nl/thumbnails.php?album=112 Fotograaf N.J. v,d Bersselaar.

http://www.pixelsfirst.nl/thumbnails.php?album=113 Fotograaf Peter van Deutekom.

 

Hieronder zijn enkele foto’s te zien:

 

Comments are closed.

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen