browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

28 uur non-stop voor KiKa

Posted by on 5 november 2014

Van 28 tot 29 december gaat Ingemar Bouwhuis het huidige wereldrecord duurschieten proberen te verbreken. Dit met minimaal 1 uur.
Hij loopt al langere tijd met dit idee in zijn hoofd. Op het 3D-NK in Wanroij heeft hij hier over met een aantal mensen gesproken en die waren zo enthousiast dat hij besloten heeft hier mee aan de gang te gaan.
Hij gaat dit doen voor KiKa. De Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Doel is de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Een heel goed doel dus waar Ingemar zich voor in wil zetten.

De schutterij in Haaksbergen heeft hem hun hal toegewezen om zijn recordpoging te laten realiseren. Ook zal de NHB hem met zijn actie gaan ondersteunen.
KIKA heeft behoefte aan continu donaties, zodat de onderzoeken naar kinderkanker voortgezet kunnen worden. Ingemar heeft dus ook sponsoren nodig. Hij wil via zijn Facebook pagina “28 uur non-stop voor kika” een verloting houden. Iedereen kan bij Ingemar loten kopen. De loten kosten 3 euro per stuk.
Inmiddels stellen de volgende sponsoren prijzen beschikbaar. Fairbow stelt een boog met pijlen ter beschikking en Archery Service Center doneert een aantal sets carbon pijlen. Ingemar heeft meer sponsoren nodig. Dus als je sponsor wilt zijn, geef je dan bij Ingemar hier voor op!
Ook als je loten wilt kopen om je zo in te zetten voor het goede doel van KiKa, kun je bij Ingemar terecht. Je kunt hem via Facebook een PB sturen of stuur hem een e-mail. Zijn adres is ingemarbouwhuis@devrijeschutter.nl.

Op de Facebook pagina “28 uur non-stop voor kika” kun je alle ontwikkelingen en nieuwtjes bijhouden. Ik zou zeggen, DOEN en steun KiKa.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen