browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fotoverslag 5de Saense 3D 2015

Posted by on 18 oktober 2015

De dag gaat snel om. Vanochtend vroeg nog in het donker zijn ik en mijn zoon Rick uit Dronten vertrokken op weg naar de alweer 5de Saense 3D. De locatie, Afvalzorg te Nauerna. Het weerbeeld dat geschetst werd klopte wel aardig. Nat maar gelukkig bijna geen wind. Vorig jaar was dat wel even anders. Nee vandaag was het goed weer om te schieten. Die paar druppels mochten het plezier niet bederven. De afvalzorg, de naam zegt het eigenlijk al, is dus een vuilnisbelt zoals dat vroeger heette. Dit decor is echter wel heel geschikt voor een 3D wedstrijd. De vele hoogte verschillen zorgden voor uitdagende doelen. Afstanden waren door de weinige referenties moeilijk te bepalen. Deze locatie zorgde dus voor een uitdagend parcours. De organisatie heeft het parcours dan ook heel erg mooi uitgezet! Ik en mijn groepje hadden het dan ook erg naar onze zin. Ik kijk dan ook met een heel fijn gevoel terug naar deze dag.

Naast het schieten heb ik ook weer foto’s gemaakt. Deze zijn natuurlijk weer op www.pixelsfirst.nl te bekijken. Kijk ook eens naar de foto’s van de vele andere wedstrijden die op deze site staan.

Gr, Jan Wout de Geus

Foto’s: http://www.pixelsfirst.nl/pixelsfirst/5de-saense-3d/

PS. de uitslagen volgen spoedig 🙂

SAM_3957

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen